štvrtok 9. apríla 2015

Čierny top s náhdelníkom

Vlastnosti

-materiál bavlna + 5% elastan
-cez hruď  88-96cm , dĺžka 60cm
-modelka má výšku 170cm
Elastické čierne tričko s náhrdelníkom a čipkou.

Vzhľad
Tričko má naozaj atypický a zaujímavý vzhľad. Je vytvorené z elastického materiálu, ktorý opticky robí postavu chudšou. Veľký náhrdelník je možné od trička odpojiť. Náhrdelník dodáva tričku mladosť a zároveň oživuje celkový dojem trička, spolu s čipkou. Na rukávoch je použité kúsok čipkovanej látky, čo dodáva tričku mladícky a krásu.

Kombinácie
Nakoľko je tričko čierne, je ho možné nosiť v rôznych farebných kombináciách. Tričko je vhodné na bežné nosenie, pri stretnutiach so starými známymi, no zároveň je vhodné i na nosenie do práce či školy. Je ho možné kombinovať so sukňou, rifľami či nohavicami, rovnako ako aj s lodičkami, čižmami alebo botaskami. Výber outfitu je na vás.

Môj typ na kombináciu
Tričko je vhodné kombinovať s farebnými rifľami, ktoré dodajú tričku mladistvý vzhľad a štýl. Čo sa týka šperkov, siahla by som po zlatých náušniciach i náramku, nakoľko je náhrdelník zlatej farby. Pridala by som čiernu kabelku a čierne lodičky na nižšom opätku.
Pre tých, ktorý nemajú radi farebné veci odporúčam čierne rifle v spojení s týmto tričkom. K tomu zlaté doplnky (náramok a náušnice) a čižmy na opätku. Docielime tým, že náš vzhľad bude svieži a zároveň stále pekný.

Vlastná skúsenosť
Tričko je vyrobené z nekrčivého materiálu, takže ho nemusíme žehliť. Čo sa týka farebných kombinácií, je veľmi dobre a ľahko kombinovateľné. Náhrdelník dodáva štýl a čipka pôsobí tajomne a sexi. Tričko je veľmi pohodlné a príjemné na dotyk.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára