piatok 8. apríla 2016

Akcie na notino.sk

V tomto mesiaci sa striedajú staré akcie s novými.

K starej akcií, ktorá ma zaujal na stránke parfums.sk už v marci patrí napríklad táto:
100g chia semienok ZADARMO
...
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 13.03.2016 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: Zaraďte do svojho jedálneho lístka chia semienka - schudnete, budete vyzerať mladšie a získate množstvo vitamínov a minerálov. Teraz získate k nákupu chia semienok Allnature Superfood 500 g ešte 100 g semienok ako darček.
Osobné hodnotenie: Chia semienka mám naozaj veľmi rada a určite ste si na moom blogu všimli aj nejaké tie recepty, ktoré obsahovali práve chia semienka. Hoc moje semienka boli od iného výrobcu, nejak mi to nevadí. Ja totiž nejak na výrobcov nie som a skôr kupujem to, čo mi cenovo padne do oka. J Nakoľko stojí 500g balenie iba 7€, myslím si, že je to naozaj úžasná akcia. U nás v kamennom obchode 100g chia semienka zakúpim cca za 2€ a tuto mám 600g za 7€, čo nie je ani 1,50€. Teda cena je úplne úžasná.

K starším akciám patrí aj táto:
Kefa k fénu ZADARMO!
...
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 16.03.2016 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: S fénom Parlux 385 Power LightIonic & Ceramic zvládnete sušenie a styling vlasov raz-dva. Fén vlasy posilňuje a ozdravuje, dodáva im hydratáciu a lesk. K jeho nákupu teraz navyše dostanete skvelú kefu na vlasy ZADARMO.

Osobné hodnotenie: Ak mám povedať pravdu, PARLUX značku vôbec nepoznám, no viem, že nájsť kvalitný fén nie je až tak jednoduché. Pokiaľ by som už jeden fén nemala, určite by som túto akciu využila. Minimálne preto, že k fénu dostanem i kefu. Taktiež sa mi veľmi páči, že sa dá fén kúpiť vo viacerých farbách. Ja by som siahla po červenej farbe, nakoľko ma naozaj veľmi oslovila a k ružovej kefe je ako stvorená. 

1 komentár:

  1. Teď jsi mi připomněla že bych si mohla zase pořídit chia semínka, měla jsem je sice jen jednou ale dají se přidat snad všude :)

    OdpovedaťOdstrániť