sobota 6. mája 2017

Deň matiek

Rozmýšľali ste už nad tým, čím by ste mohli potešiť vašu maminu? Čo by ste mohli spraviť pre to, aby ste ju v tento milý deň, ktorý si rozhodne zaslúži miesto v kalendári.

Ide o osobu, ktorá nás už od malička vychovávala a stála pri nás v dobrom aj v zlom. Bola pri každom našom prvom kroku. Bola tu keď sme spravili prvý krôčik, keď sme povedali naše prvé slovo, išli sme do škôlky, školy, zažili prvú lásku,... Bola pri nás ale aj v zlých časoch. Napríklad keď sme prvýkrát spadli, niečo rozbili, dostali zlú známku alebo sme mali zlomené srdce. Bola tu pre nás v dobrých aj zlých časoch, a aj keď si s nami prešla aj neľahkými cestami, nikdy nás neprestala milovať. Vždy nám poskytla rameno na vyplakanie, bola ochotná podržať nás, podporiť i povzbudiť. Pri našich úspechoch bola na nás natoľko hrdá, že sme mnohokrát rozmýšľali nad tým, či náš úspech neteší viac ju ako nás.

Čím by sme ju teda mohli v takýto krásny deň potešiť, aby sme jej vyjadrili čo všetko pre nás znamená, čo všetko pre nás urobila a ako veľmi sme za toto všetko vďační? V prvom rade treba uvažovať nad tým, čo má vaša mamina rada a tak po tom aj siahnuť. Možno to nemusí mať vyslovene rada, ale ide o nákladnejší kúsok kozmetiky, ktorý patrí k jej každodennej rutine, a tak by ste jej aspoň trocha odľahčili peňaženku.

Moja mamina má najradšej sprchové gély, a tak som sa rozhodla, že by som ju v tento deň mohla potešiť veľmi peknou kozmetickou sadou od Aroma Ritual s troma sprchovacími gélmi s vôňou citróna, kávy a čerešne. Moja mamina má veľmi rada tieto sprchovacie gély, ktoré majú nádhernú vôňu od ktorej rozvoniava celá kúpeľňa.

A tak, ak aj vaša mamina miluje krásne voňavú kúpeľňu i pokožku, môžte siahnuť práve po tejto sade a potešiť ju takouto rozkošnou kozmetickou sadou. Ak však ešte stále hľadáte inšpiráciu, môžete sa popozerať v sekcií: Deň matiek 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára