pondelok 13. apríla 2015

Suknička Evička

Každé správne dievča by už od malička malo byť vedené k športom. Ale ako ho presvedčiť aby cvičilo a šport sa stal jej zábavou a nie povinnosťou? Snáď len tak, že i rodičia budú športovať. Nezáleží na tom, či ide o tvrdý alebo jemný šport, vonkajší alebo vnútorný, ale na tom, aby sme pri ňom prežívali radosť.
Jedným z najpopulárnejších športov sú ľahké, nenáročné športy. Zrejme aj preto, lebo ich môžete robiť v každom veku. Typickým príkladom je napríklad tenis, benbinton a pod.


SUKNIČKA „EVIČKA“

Táto športová sukňa zaujme nie len svojim vzhľadom, ale aj svojou originalitou. Sukňa spojená s kraťasmi je ideálna na tanec, tenis, benbintom, jumping a rôzne iné športy.
Je vyrobená z ľahkého, pružného, elastického materiálu, ktorý nebráni v pohybe a zároveň je ľahká, jemná a priliehavá k telu, takže sa nemusíte báť že sa vám budú kraťase šmýkať, či vás obmedzovať v pohybe.
Sukničky je možné kúpiť vo veľkosi S, M a L.



VZHĽAD
Sukničkau Evičku je možné kúpiť v rôznych farebných kombináciach.

V modro-čiernej vzorkovanej kombinácií, na ľavej strane kraťasov vyhotovené modré logo Jummping: 
Zeleno-čiernej kombinácií so žltým ľudovým slovenským vzorom, s logom jummping a na zadnej strane s troma bielymi kvetinkami: http://www.jumpingshop.sk/p/262/suknicka-c2b4c2b4-evickac2b4c2b4-zelena
Čierno-zelenej kombinácií so zeleným ľudovým slovenským vzorom, s logom jummping a na zadnej strane s troma bielymi kvetinkami: http://www.jumpingshop.sk/p/261/suknicka-c2b4c2b4-evickac2b4c2b4-ruzova

Ružovo-čiernej kombinácií so zeleno-žltým ľudovým slovenským vzorom, s logom jummping a na zadnej strane s troma bielymi kvetinkami: http://www.jumpingshop.sk/p/584/suknicka-evicka-ruzova-so-zelenou-vysivkou


Čierno-ružovej kombinácií s ružovým ľudovým slovenským vzorom, s logom jummping a na zadnej strane s troma bielymi kvetinkami: http://www.jumpingshop.sk/p/263/suknicka-c2b4c2b4-evickac2b4c2b4-cierna-s-ruzovou


Použitie a kombinácie
Každá z týchto sukní obsahuje dve prevládajúce farby a to čiernu a zelenú, ružovú alebo modrú.
Preto je každú z týchto sukní možné kombinovať z čiernym vrškom alebo vrškom vo farbe druhej prevládajúcej farby. Taktiež je tieto sukničky možné kombinovať s bielym vrchom, nakoľko je biela neutrálna farba a každá suknička má na zadnej strane vyhotovené biele kvetinky, v prípade modrej sukničky biele vzory.

Ja osobne by som k týmto sukničkám odporúčala športovú podprsenku Božku, nakoľko je čiernej farby s modrým, ružovým, žltým alebo zeleným lemovaním. Spolu so sukničkou Evičkou vyzerajú ako kombinácia a perfektne spolu ladia.  Navyše na zadnej strane podprsenky sú tiež vyhotovené 3biele kvietky, ako aj na sukničkách.

Vlastná skúsenosť
Ako veľká milovníčka športu, či už ide o tanec alebo tenis som sa rozhodla zaobstarať si túto sukničku. Sukničku síce nosím iba s obyčajným topom, no v budúcnosti si určite chcem kúpiť aj športovú podprsenku Božku. Evička je zo zadu dlhšia a spredu kratšia, takže ľahko, originálne a efektne skryje problematický zadoček. 
So sukničkou som veľmi spokojná, lebo v nej vyzerám žensky a hlavne pekne. Predsa, žena môže ukázať svoju krásu aj pri športe. Nakoľko je to suknička spojená s kraťasami, zakryje obtiažnejšie partie (ako sú napr. stehná) a ukáže naše krásne dlhé nohy.
Musím povedať, že som s ňou nadmieru spokojná, pretože sa v nej cítim krásna aj pri športe, cítim sa v nej veľmi pohodlne a som s ňou nadmieru spokojná.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára