štvrtok 19. novembra 2015

Šperky v tvare srdca

Sada srdiečkových šperkov
Tento krásny presklený srdiečkový set od postovnezdarma.cz je ideálny nie len ako darček, ale aj ako nádherný doplnok.



VLASTNOSTI
Materiál: Bižuterný kov, sklo
Dĺžka náhrdelníka: 42 cm
Rozmery prívesku: 3 x 3 cm
Rozmery srdiečok na náušniciach: 1,7 x 1,5 cm

VÝZOR
Tento dvojdielny set – náhrdelník s náušnicami je naozaj nádherný a hodí sa ku všetkému .Čo sa týka samotného šperku, vďaka jeho presklenému efektu je ideálny na každodenné nosenie rovnako ako aj na sviatočnú príležitosť.

VLASTNÁ SKÚSENOSŤ
Šperk som si zakúpila v modrej, avšak dá sa zakúpiť aj v iných, ďalších 4 farbách. Konkrétne v týchto: čierna, červená, modrá a zelená.


Má naozaj unikáty štýl – presklené srdce s farebným vzorom. Tento farebný vzor pôsobí ako farbou pofŕkané srdiečko. Táto farba je umiestnená vo vnútri, takže sa nemusíte báť že sa časom zošúcha, či inak znehodnotí.

Vďaka jeho unikátnemu tvaru a vzoru vyzerá veľmi pekne na mladších ženách, dievčatách, ale aj starších dámach.

Čo sa týka konkrétne môjmu šperku, som s ním nadmieru spokojná. Jeho veľkosť je primeraná, nie je veľká ani malá. Náušnice sú výrazné. Pôsobia veľmi nevšedne, decentne a jemne. Som s nimi nadmieru spokojná a preto ich môžem odporúčať každému.

Najradšej ho nosím v zimných dňoch k čiernym outfitom, keďže je na čiernej šnúrke. Zároveň jeho nevšedný, jemný tvar spestrí celkový outfit a dodá mu jemný nádych elegancie.

K tomuto tovaru by som chcela podotknúť, že náhrdelník je dodávaný na čiernej látkovej šnúrke. Srdiečko som skúšala dať na striebornú retiazku, avšak v takomto prípade už nevyzeralo až tak dobre. Preto, ak sa vám nepáči táto čierna šnúrka, či sa vám k oblečeniu nehodí, odporúčala by som zmeniť farbu šnúrky, avšak pri šnúrke stále zostať. Táto kombinácia je ideálna. Navyše, vďaka šnúrke je možné umiestnenie srdiečka posúvať, napríklad podľa výstrihu.

VÝHODY
·         Elegancia
·         Ženskosť
·         Jemnosť
·         Sada

NEVÝHODY
·         nepoznám


1 komentár: