piatok 17. apríla 2015

Srdiečkové náušnice Swarovski

Každá žena by mala byť krásna a v tom jej pomáhajú i šperky. Šperky podtrhnú žene krásu, eleganciu a hlavne nežnosť.



Objednávka
Mňa osobne na www.bizuteria-eshop.sk zaujali najmä ružové swarovski náušnice, ktoré som sa okamžite rozhodla objednať.  http://bizuteria-eshop.sk/c/nausnice/nausnice-swarovski-ruzove-14-mm-na608
Vlastnosti

Zavesenie náušnice:
Zatvárací háčik
Dĺžka náušnice :
3 cm
Materiál kovových častí:
striebro 925/1000
Materiál kryštáľov:
Swarovski elements kryštáľ
Farba:
Strieborná, Ružová
Farba swarovski:
Light rose




Farba
Ružová farba je typickou farbou ženy a ženskosti. Podtrháva ženskú krásu, zdôrazňuje jej nežnosť a zároveň pôsobí romanticky.

Odlesky
Aj keď sú swarovski náušnice bledo ružové, lámané sklo spôsobuje čiastočnú zmenu farby pri určitom dopade svetla na ne. Pri určitom osvetlení majú tieto swarovski náušnice oranžovú, ružovo oranžovú či až tmavoružovú farbu, avšak základnou farbou a najčastejšie viditeľnou farbou je svetlo ružová.



Príležitosti
Nakoľko sú swarovski náušnice typické ich odleskom a ich lámaným sklom, pôsobia elegantne, žensky a zároveň luxusne. Sú vhodné na bežné nosenie no zároveň i na rôzne plesy či iné akcie.

Kombinovateľnosť
Ako som už spomínala, sú vhodné na bežné nosenie ale zároveň i na rôzne plesy či akcie. Pri bežnom nosení ich je možné nosiť so všetkým, keďže lámané sklo pôsobí elegantne a hodí sa ku všetkému. V prípade plesu, či iných spoločenských akcií by som odporúčala do oblečenia zakomponovať určitý ružový prvok, či už v podobe doplnkov, kabelky alebo kusu oblečenia. Ak ste sa rozhodli zakúpiť tieto náušnice na ples, stužkovú alebo iné podujatie, odporúčam aby vaše oblečenie obsahovalo ružovú.

Inšpirácia na stužkovú či ples
Mne osobne sa tieto náušnice hodia k nasledujúcim šatám: http://www.epretty.cz/Ever-Pretty-HE08354PK-d724.htm nakoľko majú podobný odlesk ružovej ako šaty. Samozrejme, je to iba inšpiácia, ktorá vám môže poradiť pri výbere správnych šiat k náušniciam.


Dodanie
www.Bizuteria-eshop.sk mi tovar dodala v krásnej, kvetinkovej darčekovej krabičke, takže v prípade darovania náušníc sa už nemusíte trápiť nad darčekovou škatuľkou. Zároveň poslala náušnice v bublinkovej obálke naplnenej kúskami papierov, aby bolo s tovarom zaobchádzané čo najjemnejšie a nič sa mu počas cesty nestalo.

Konečné hodnotenie
Náušnice ma upútali už na stránke, avšak v reáli sú oveľa, oveľa krajšie. Nie sú ani malé ani veľké, takže sú dobre viditeľné pri dlhých rozpustených vlasoch, no zároveň pri vypnutých vlasoch nepôsobia extravagantne. Pôsobia luxusne, elegantne, taktiež  sú vhodné i na bežné nosenie. Podtrhávajú žene ženskosť a robia z dievčaťa dámu. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára