pondelok 7. novembra 2016

Zlepšenie nálady

Určite ste už zažili dni, kedy ste potrebovali kúsok šťastia, avšak nevedeli ste, ako si ho privolať. Možno ste vstali s ľavou nohou, nedokázali ste v noci spať, mali ste ťažký a náročný deň alebo len nič nestíhate. V tom horšom prípade nastane situácia, kedy sa vám všetko rúti ako domček z kariet, a to nie len malé ale aj veľké sny a túžby, ktoré ste si chceli naplniť. Určite tieto dni poznáte, aj keď dúfam, že ich nemáte veľmi často.

Ako sa zvykne hovoriť, slony prinášajú šťastie a v takýchto hrozných a zároveň extra náročných a hektických dňoch by sme mali chuť veriť čomukoľvek, len nech nám to pomôže. V takýchto  dňoch túžime obklopiť sa samými talizmanmi a nakúpiť si ich pokojne aj do každého vrecka, len nech si na nás šťastie opäť sadne. Ja som však siahla v takýchto dňoch práve po sloníkovom sete šperkov, ktorý obsahuje tak náušničky ako aj prívesok a náramok. Tento set je možné zakúpiť v rôznych farebných prevedeniach, napríklad v červenej, čiernej či zeleno-modrej. Osobne som však siahla práve po červenej, nakoľko sa v starej kultúre verí, že červená farba patrí medzi farby energie a je to presne tá, ktorá ju dokáže regulovať a usmerňovať.

Ak však nepatríte k zástancom šperkov, potom vám rozhodne odporúčam siahnuť po niečom inom. Možno po červenom rúži alebo ste muž, ktorý by šperrky so sloníkom určite nenosil. Minimálne by to vyzeralo nanajvýš atypicky a divne. A možno ste len žena, ktorá nemá v obľube šperky. V takomto prípade vás určite zaujme informácia, že sa vedci zhodli na tom, že citrusové tóny a vo všeobecnosti citrusové vône prispievajú k dobrej nálade človeka. Preto skúste siahnuť po nejakom parfume, ktorý by mal obsahovať práve takúto zložku, alebo si zapáľte citrusovú sviečku, ktorá vám navodí príjemnú atmosféru.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára