pondelok 3. júla 2017

Zrkadlo srdcového tvaru

Ak aj vy hľadáte krásne a originálne zrkadlo do vašeho bytu či izby, rozhodne sa môžete inšpirovať týmto nápadom. A ak máte radi ešte aj srdcové tvary, myslím si, že potom už máte vyhrané.


Toto zrkadlo je kombinácia 2 v 1. Ide o štýlový doplnok do bytu namiesto obrazu, no taktiež má funkciu obyčajného zrkadla. Osobne sa mi veľmi páči, že je dostatočne veľké aby sa v ňom človek mohol vidieť, no zároveň nie až tak veľké, aby nejak zavadzalo. To hovorí aj veľkosť najväčšieho diela - 20 x 17 cm. Opäť však musím povedať, že z fotiek vyzerá byť oveľa väčšie ako je v skutočnosti.

Toto zrkadlo sa dá zakúpiť v rôznych prevedeniach. Strieborná, zlatá, čierna, červená ba dokonca aj modrá. Priznám sa, že som mala s výberom trocha problém. Veľmi sa mi páčilo strieborné zrkadlo, no mojou obľúbenou farbou je modrá. Napokon som sa aj napriek tomu však rozhodla pre klasiku - červené zrkadlo. Ak sa pýtate prečo, odpoveď je jednoduchá. Srdce by malo byť v každom prípade červenej farby.

Červená farba je pre vás tým ideálnym riešením aj v prípade, ak ste poverčivý. Hovorí sa totiž, že je farbou šťastia a je natoľko silná, že dokáže zahnať zlých duchov či stvorenia z iného sveta. Ak ste teda pozerali horory, kde stvorenia vyšli zo zrkadiel, v tomto prípade sa vám to zaručene nemôže stať. A ak mám byť úprimná, ja osobne som síce takéto horory nepozerala, no keďže som o tom počula, tak radšej mám na každom (obyčajnom) zrkadle niečo červené. Či už je to nálepka, stužka previazaná cez zrkadlo alebo nejaký malý detail. Lepšie ako si v hlave vytvárať odporné príbehy, po ktorých sa potom bojím pohnúť, postaviť či otvoriť oči. Pri tomto zrkadle - keďže je už červenej farby, si nemusím dokupovať žiadne nálepky, stužky či čokoľvek iné. Samé o sebe je dostatočne ochranné.

Čo hovoríte vy na takéto štýlové zrkadlo? Páči sa vám? A čo hovoríte na červenú farbu? Aj vy sa bojíte vecí z "druhej dymenzie"?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára