nedeľa 30. augusta 2015

Sako a náhrdelník z fashionboom.sk

Ženy občasne potrebujú vyzerať elegantne. Sako dáva každému outfitu nádych elegancie a to i v prípade, že je sako pestrej farby. Nakoľko mojou obľúbenou farbou je modrá, rozhodla som sa obstarať si krásne modré sako z fashionboom.sk




Vlastnosti
Materiál: 95% bavlna, 5% spandex
Farba: modrá
Lemovanie: vlnkované
Zapínanie: 1 gombík

Ja osobne som si zakúpila veľkosť M
Celková dĺžka: 63 cm
Vonkajšia dĺžka rukáva: 60 cm
Prsia: 92 cm


Vzhľad
Toto krásne modré elegantné sako je vďaka jeho farbe veľmi výrazné a naozaj neodolateľné. Zapínanie na jeden gombík pôsobí veľmi mladistvo a trendy. Vlnkované lemovanie dodáva saku šmrnc. Krásne, výrazné a zároveň elegantné sako, ktoré ma už na prvý pohľad veľmi oslovilo.

Kombinácia
Sako je sýto modrej farby, takže by som túto farbu neradila kombinovať s nejakými inými sýtymi farbami. Najlepšie je ho kombinovať s čiernou, modrou alebo bielou farbou. Sako je elegantné no zároveň ho je možné nosiť i k rifliam či na posedenie s kamarátmi. V prípade že si ho človek dá k rifliam, stane sa s neho krásny doplnok, ktorý ovplyvní celkový dojem a bude v ňom žena vyzerať elegantne a zároveň formálne. Ak siahne po čiernej či bielej farbe v kombinácií so sukňou, elegantnými nohavicami či šatami, nebude pôsobiť ako doplnok ale ako súčasť elegantného oblečenia. Sako má vlnkované lemovanie, čo ho robí zaujímavým.

Môj tip na kombináciu
Toto modré sako sa najviac hodí k čiernej alebo bielej farbe. Moja najobľúbenejšia kombinácia je modré sako, čierna sukňa a biele tričko – blúzka. Nakoľko je sako modrej farby, taktiež by som odporúčala malú listovú kabelku modrej farby. Čo sa týka šperkov, odporúčala by som jemné modré náušnice s výrazným modrým náhrdelníkom. K celému outfitu by som doplnila čierne lodičky na vyššom opätku.

Šperky
K tomuto outfitu som doladila šperky taktiež z fashionboom.sk, konkrétne výrazný náhrdelník a kruhové náušnice z modrými kvetinkami. Pri fotkách si môžete všimnúť outfit bez náhrdelníka a náušníc a s nimi. Podľa mňa je oveľa krajší s týmito šperkami.

Náhrdelník je veľmi pekný, decentný a naozaj veľmi výrazný. Outfit veľmi pekne dozdobí a dodá mu šmrnc. Samozrejme, náhrdelník je vhodné nosiť i k iným outfitom.

Jemné decentné náušnice ma už na prvý pohľad oslovili. Sú jemné, decentné a neodolateľné. Nezábudky, ktoré sú na nich vyobrazené ma okamžite oslnili a vedela som, že tieto náušnice musím mať. V každom prípade sú ideálne i k tomuto saku, ako si môžete všimnúť i na fotke.

Vlastná skúsenosť
Sako mi prišlo v rovnakej farbe akej som chcela – sýto modrá, čo ma príjemne prekvapilo, nakoľko je veľmi ťažké zohnať naozaj sýte farby a internet často skresľuje. Čo sa týka kombinácií, ešte som ich neskúsila veľa, nakoľko mám pár „vybraných“ outfitov, ktoré rada nosím a preferujem. Sačko je jednoducho kombinovateľné a zároveň dodáva šmrnc celkovému outfitu. Jeho výrazný výstrih pôsobí mladistvo, štýlovo, elegantne a zároveň sexi. Sako je ideálne tak na bežné nosenie na rôzne posedenia na káve, ako aj do práce. Jeho žehlenie je naozaj veľmi jednoduché a rýchle. 

Hodnotenie
Sako ma naozaj veľmi oslovilo. Má krásnu výraznú farbu, veľkosť mi sadla. Sako je v reáli oveľa krajšie, ako na internete. Takže moje hodnotenie je 10/10



V prípade, že vás toto sako zaujalo, rozhodne si ho nenechajte ujsť.

FOTOGALÉRIA














2 komentáre:

  1. Náhrdelník se mi moc líbí, dokonce mám i stejný v zelené barvě :)
    Jinak moc ráda tě chci pozvat na narozeninovou GIVEAWAY, která probíhá u mě na blogu. :)
    FASHION & BEAUTY | ♥ NAROZENINOVÁ GIVEAWAY ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Náhrdelník se mi moc líbí, dokonce mám i stejný v zelené barvě :)
    Jinak moc ráda tě chci pozvat na narozeninovou GIVEAWAY, která probíhá u mě na blogu. :)
    FASHION & BEAUTY | ♥ NAROZENINOVÁ GIVEAWAY ♥

    OdpovedaťOdstrániť