pondelok 7. marca 2016

Praktická latexová ochrana kožičky

Ktorá žena si v dnešnej dobe nelakuje nechty? Bola by hlúposť povedať, že si ich nelakujeme. Možno si ich nelakujeme každý deň, no pri nejakej veľmi významnej príležitosti určite áno.

Ak sa človek zamyslí nad tým, prečo si vlastne nelakuje nechty, väčšina príde na to, že je to práve preto, lebo si ich nevedia nalakovať. Nie len že si nalakujú nechty, ale aj nechtovú kožičku, ktorú si následne musia odlakovať a takto to ide dokola a dokola. Napriek tomu, že aj lakovaniu treba dať čas a treba nabrať trocha praxe, kým sa do toho dostaneme, veľa z nás na to nemá čas alebo ho len nie je ochotná obetovať.

Keď som na internete našla latexovú ochranu kožičky, bola som nadšená. Nie že by mi robilo problém odlakovať si nepekné miesta, no takáto latexová kožička môže naozaj ušetriť čas.

Používa sa naozaj veľmi jednoducho. Najprv si na kožičku nanesete tenkú vrstvu tohto ochranného "laku", ktorý po zaschnutí vytvorí latexovú ochranu, ktorá sa veľmi ľahko zlupuje. A po zaschnutí si môžete nalakovať nechty ľubovoľnou farbou či ľubovoľným lakom. V prípade, že ste vyšli aj z nechtu a lak sa vám dostal aj nanechtovú kožtičku, vôbec to nevadí. Túto latexovú ochranu veľmi ľahko a pohodlne zlupnete (ak nemáte veľké nechty, odporúčam použiť pinzetu) a prsty sa vám v priebehu chvíľky očistia.

Za veľkú výhodu považujem aj to, že si človek môže naniesť ochrany toľko, koľko potrebuje. Predsa my vieme najlepšie, nakoľko si vždy zafarbíme prsty. Privítala by som možno trocha rýchlejšie schnutie, no v každom prípade je to určite veľmi šikovný vynález :)

4 komentáre: