utorok 7. februára 2017

Zimné rukavice

Konečne tu je zima, aj keď, myslím si, že väčšina z nás neočakávala takúto tuhú a chladnú zimu. A určite nie sneh a s ním spojené aj mínusové teploty, ktoré na nás každý deň číhajú. Pre organizmus to nie je veľmi jednoduché, no zároveň to nie je jednoduché ani pre našu pokožku a telo. Práve preto by sme mali dbať aj na ňu a v tomto čase - nečase sa o ňu maximálne starať. Existujú rôzne krémy na zimu. Najlepšie je používať nie len krémy na ruky, aby vám nepopraskala pokožka, ale aj krémy na tvár, ktoré ju dokážu aspoň čiastočne chrániť. Nesmieme však zabudnúť ani na 3 najdôležitejšie súčasti oblečenia a to rukavice, šál a čiapka.

Určite každý z nás si pri predstave rukavíc spomenie aj na to, že sa s nimi nedá pracovať. Nie z toho dôvodu, že by boli nepohodlné, ale preto, že na ne telefón či tablet nereaguje, a tak si rukavice najprv musíme dať dole, a až potom vyhľadať to, čo sme práve potrebovali. Nehovoriac o tom, že je to naozaj zdĺhavé, keď nám niekto volá, a my, kým si dáme dole rukavice, zabudneme aj čo sme chceli. Vlastne, v tomto prípade ani tak nie, ale určite nám volajúci hovor medzitým vypne.

Čo teda robiť, aby telefón reagoval aj na naše rukavice? V súčasnosti sa na trhu čoraz častejšie vyskytujú zimné rukavice na telefón, ktoré majú na dvoch končekoch prstov trocha iné zakončenie a častokrát aj sfarbenie. Táto vrstva je daná na palec a ukazovák obidvoch rukavíc, nakoľko tieto prsty využívame pri používaní telefónu. Na končeky týchto článkov je použitý taký materiál, aby naň telefóny či tablety reagovali, a tak sa už nebudete musieť báť prichádzajúceho hovoru.

1 komentár:

  1. dobrý deň
    Získanie legitímna úver bol vždy veľký problém pre ľudí, ktorí sa potrebujú peniaze.
    Ľudí, ktorí potrebujú pôžičku sú viac znepokojení úverové a zabezpečenia.
    Mňa si starosti, ak ste ma kontaktovať teraz vám spokojnosť vašich finančných potrieb, pretože ja som legitímne veriteľa akreditované dom veritelia. My pôžičku úroková sadzba je 4% a
    Ak máte záujem o získanie finančnej pomoci, kontaktujte ma. Tu je môj email: lucastrid123@gmail.com
    Ďakujem vám za vaše pochopenie.

    OdpovedaťOdstrániť