štvrtok 3. novembra 2016

Lakujeme si vlasy

Ahojte. aj keď nepôjde tentokrát o haul, rozhodla som sa pre vás porovnať dva laky na vlasy. v dnešnej dobe sú laky má vlasy neustálym pomocníkom vo svete žien, no častokrát aj u mužov. na trhu je ich však nespočetné veľa a tak si častokrát ani sami nevieme vybrať, ktorý by sme mali v obchode zakúpiť. ceny sú od pár eur až po niekoľko,  no v konečnom dôsledku si dovolím povedať, že väčšina lakov sa pohybuje okolo 3 eur. v súčasnosti sa medzi najznámejšie a najpredávanejšie laky považuje najmä Nivea a Tak osobne však používam radšej Nivea, ktorú mám vyskúšané a doposiaľ má ešte nesklamala. Ak by som mala porovnať tieto dve značky, dovolím si povedať, že mám dojem, že vo svete Nivea lakov n vlasy je samotný výber oveľa širší, pričom ceny sa pohybujú už od 2,60€.

Čo sa týka týchto dvoch lakov na vlasy, oba sú od rovnakej značky, čo je podľa mňa pri recenziami a pre porovnávanie naozaj výhodné. osobne som siahla po dvoch a to lak na vlasy Nivea Colour a Nivea Volume pričom oba by mali na vlasoch vydržať 24 hodín. už na prvý pohľad sa tieto dva laky od seba odlišujú farebné. Nivea Colour je ma strieborný obal ktorý sa trblietavé a červený nápis, pričom Volume má taktiež strieborný a trblietavý obal, avšak nápis je tyrkysovej farby. Čo sa týka obsahu, oba majú rovnaký obsah a kupovala som ich v rovnakej cene, 2,60 eur.

Určite vás však zaujíma najmä fixácia. Keďže Nivea color je určený práve na zvýraznenie farby, mali by ho používať najmä ľudia, ktorý si farbia vlasy, avšak to neznamená, že ho nemôžu používať aj ostatní. Osobne som však s jeho fixáciou nie veľmi spokojná. Jeho fixačná schopnosť nie je veľmi vysoká (aj keď číslo je vyššie) a taktiež mi dosť výrazne zlepuje vlasy. Na druhej strane mi Nivea Volume vlasy nelepí a zároveň mi vytvára veľmi pekný efekt účesu. Fixácia je dostačujúca, avšak hodilo by sa ešte troška silnejšej fixácie. V každom prípade som s ním spokojná.

A čo vy? Používate laky na vlasy denno-denne alebo je to u vás skôr pomocník pri príležitostiach ako sú napríklad oslavy?

1 komentár:

  1. Od nivea jsem ještě lak nezkoušela, nejvíce se mi osvědčil asi od syoss, dobře drží a hlavně nesmrdí.
    Jinak bych tě chtěla pozvat ke mně na blog, kde právě probíhá giveaway kdyby jsi měla zájem:
    http://www.terripeterk.com/2016/11/lets-celebrate-two-years-with-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť